La representació “Sísifo, proletario de los dioses” aquest dimecres a Sagunt a Escena

L'obra teatral podrà veure's a partir de les 22.30 hores en el Teatre Romà de Sagunt
Imagen 1
 
El festival Sagunt a Escena 2015 continua aquest dimecres, 19 d'agost, amb la representació de l'obra “Sísifo, proletario de los dioses”, de la companyia Teatro de los Dioses, que tindrà lloc a les 22.30 hores en el Teatre Romà de Sagunt. 

La història està inspirada en el mite de Sísifo, un personatge de la mitologia grega que, després de desafiar a la mort, va ser condemnat en l'infern a pujar una pedra rodant per un vessant. Quan Sísifo està a punt d'arribar al cim, la pedra cau i ha de tornar a començar, així fins a l'infinit. L'existència de Sísifo es redueix a dur a terme un treball inútil i sense sentit, sense possibilitat de qüestionar la seua pròpia  existència. 
 
Cal destacar que, en aquesta peça, la companyia ha reflexionat sobre les formes de vida del capitalisme i, especialment, sobre el context neoliberal en el qual, mancant déus, un mateix es converteix en el seu propi explotador. Pugem la pedra sense raó aparent, però ja comencem a experimentar símptomes clars de cansament.

El director és Ximo Flores i els intèrprets són: Alejandra García, Román Méndez, Irina Bargues, Noelia Liñana i Santiago Martínez.

Els preus de les entrades són de: vuit euros en la cávea A, setze en la B i 12 en la C. Poden adquirir-se en el Teatre Principal de València, de dilluns a divendres, d'11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; en el Teatre Rialto, els caps de setmana, de 17 a 20 hores; i a Sagunt, en la Taquilla del Festival situada en l'Ajuntament de Sagunt, els dies de funció, de 18.30 hores fins a l'inici de l'espectacle.