La ruta ciclista tancarà la Setmana de la Mobilitat organitzada per l’Ajuntament de Sagunt

El recorregut eixirà del Triangle Umbral i estarà protegit per Policia Local, així com un vehicle de suport als participants durant tota la marxa


Diumenge que ve 24 de setembre tindrà lloc el Dia de la Bici, per al qual s'ha organitzat una ruta ciclista de caràcter familiar. L'eixida tindrà lloc a les 10 hores junt a l'Antic Sanatori del Centre Cívic (Triangle Llindar). Es realitzarà un recorregut urbà de 4 quilòmetres, que eixirà fins a la platja, i tornarà al punt d'origen. Esta ruta estarà protegida per la Policia Local, i es tallarà al tràfic durant el seu desenvolupament. A més, hi haurà un vehicle de suport que acompanyarà els participants durant tota la marxa.

Després de finalitzar la ruta ciclista, tindrà lloc un xicotet refrigeri, així com un sorteig en el qual es regalaran objectes com pot ser un casc, guants o diferents accessoris, i l'obsequi d'una bicicleta. Posteriorment està previst el lliurament de premis als dibuixos presentats al concurs escolar d'Educació Vial.

 
D'altra banda, recordar que demà, 22 de setembre, es celebrarà el dia sense cotxe, en el qual els veïns podran gaudir de l'autobús urbà gratuït. Per la vesprada, a partir de les 19h, el Centre Cívic acollirà la presentació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sagunt (PMUS), així com unes Jornades de Participació Ciutadana en les quals es podran resoldre tots els dubtes sobre este tema.

Estes activitats estan emmarcades en la Setmana de la Mobilitat, organitzada per la delegació de Mobilitat Urbana de l'Ajuntament de Sagunt, que ja va començar dilluns passat 18 de setembre.