La Societat Anònima de Gestió (SAG) reforça els seus serveis en falles

Concretament, estan realitzant arreplegada de residus en les zones dels casals al matí, han reforçat el servei nocturn i hi haurà una recollida especial els dies 19 i 20 per a netejar les restes de les falles després de la Cremà
Imagen 1
La Societat Anònima de Gestió (SAG) reforça els seus serveis en falles, concretament, estan realitzant arreplegada de residus en les zones dels casals fallers al matí, s'ha reforçat el servei nocturn i hi haurà una recollida especial els dies 19 i 20 per a netejar les restes de les falles després de la Cremà. Per a la realització d'aquests serveis, la SAG ha realitzat una contractació extraordinària de 27 peons i 9 conductors per a cobrir els mateixos.

La presidenta de la SAG, Teresa García, ha explicat que “la SAG fa un esforç de reforç en la neteja aquestos dies que, amb un poc de col·laboració per part de la ciutadania es veuria potenciat, junt amb la imatge de la nostra ciutat, que ha d’estar neta i preparada per a rebre a qui ens visita i a per que les persones que viuen les falles ho facen de la millor manera posible”. Teresa García ha afegit: “Les Falles són una de les festes més importants del nostre municipi, a més de ser la festa que pren amb major força el carrer, per açò, l'ajuntament col·labora amb les comissions perquè aquesta festa siga un motiu d'alegria i convivència, que cause les menors molèsties possibles”. García ha demanat la col·laboració dels veïns “per a evitar els conflictes i conservar l'espai públic en les millors condicions”. 

A més, la SAG ha retirat 100 contenidors aproximadament de càrrega lateral i ploma situats en recintes fallers i ha reposat 70 contenidors aproximadament de grandària reduïda en aqueixes ubicacions per a reforçar la falta del servei habitual. D'altra banda, els dies 20 i 21 de març es resituaran els 100 contenidors per a normalitzar el servei.

La brigada d'actuació per a recollida de restes de muntatge de falles que es realitzarà després de la cremà consisteix en l'escombratge mecànic en la totalitat de recintes fallers al matí. A més es realitzaran actuacions extraordinàries de neteja viària en zones d'avingudes i ubicacions de falles i la neteja mecànica-manual de la totalitat de recintes fallers.