La Taula de Qualitat del SICTED es reuneix per a proposar la concessió de distintius de qualitat a diverses empreses i serveis del municipi

El Sistema Integral de Qualitat en Destinacions Turístiques està desenvolupat per l'Agència Valenciana de Turisme en col·laboració amb Turespaña


 Reunió de la Taula de Qualitat del SICTED

La Taula de Qualitat del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) s'ha reunit hui a Sagunt per a proposar la concessió de distintius de qualitat a diverses empreses i serveis del municipi per part del comitè de Turespaña. A més, es proposarà la renovació dels distintius a altres empreses que ja disposaven d'ells. 

En la reunió han estat la delegada de Turisme, María Giménez; el tècnic del Consistori, Francisco Torrijos; la tècnica de Qualitat de l'Agència Valenciana de Turisme, Eva Beltrán; i representants d’ASECAM, l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre; ACEYSIC, Asociación de Comerciantes, Empresarios e Industriales de Sagunto y Comarca; l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt; i de la Asociación de Comerciantes de Puerto de Sagunto. 
 
La trobada també ha servit per a la presentació i concreció de les propostes dels grups de millora sobre temes de turisme. S'han tractat qüestions com la neteja de les platges del municipi, així com la situació del delta del Palància, el passeig marítim del Port de Sagunt, Ciutat Vella i la zona del nord del Palància. 
 
Concretament, la delegada de Turisme, María Giménez, ha destacat: “Des del departament municipal arrepleguem les propostes que ens han fet en la reunió sobre la millora de la neteja i la imatge del municipi de Sagunt des d'una perspectiva social i turística, fomentant que hi haja més neteja en les platges, en els solars propietat de Costes, a Ciutat Vella i en el Nord del Palància, així com més zones verdes i una millora del servei de recollida de brosses i de la ubicació dels contenidors”.