La terrassa del Casal Jove es convertirà en un cinema d'estiu els mesos de juny i juliol

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat un any més “Cinema d’estiu” que preveu la projecció de sis pel•lícules
Imagen 1Imagen 2
El Casal Jove de Port de Sagunt acollirà durant els mesos de juny i juliol “Cinema d’estiu” que se situarà en la terrassa d'este edifici municipal. La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat esta iniciativa que preveu la projecció de sis pel·lícules de forma totalment gratuïta. 

Divendres que ve 26 de juny es projectarà la primera pel·lícula, “El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos”, a partir de les 22 hores. El film de 2014, dirigit per Peter Jackson, és la tercera part del Hobbit i continua amb la història d'estos personatges que després d'haver recuperat el regne del Drac Smaug en la muntanya, la Companyia ha desencadenat, sense voler, una potència maligna. 

Les següents pel·lícules que es projectaran, els divendres a partir de les 22 hores, en la terrassa del Casal Jove són: “La lego película”, un film d'animació que els més xicotets podran gaudir el 3 de juliol. Els seguidors dels Los juegos del hambre podran veure la seqüela d'esta pel·lícula, “Los juegos del hambre. En llamas”, el pròxim 10 de juliol, on Katniss i Peeta reescriuen les regles. D'altra banda, el 17 de juliol els simis envairan la terrassa del Casal Jove amb la projecció de “El amanecer del planeta de los simios”. El 24 de juliol Wes Anderson traslladarà als espectadors a l'Europa de la primera meitat del segle XX amb la seua pel·lícula “Hotel Budapest”. I finalment, per a clausurar “Cinema d’estiu”, el 31 de juliol, es projectarà la pel·lícula dirigida i protagonitzada per Ben Stiller, “La vida secreta de Walter Mitty”.