La Tira de Dones exposa l'obra “Mare Nostrum” fins al 28 d'abril

Els quadres exposats en la Casa Municipal de Cultura es podran adquirir a canvi d'un donatiu a l'organització Metges Sense Fronteres
Imagen 1Imagen 2

El delegat de Cultura, Jose Manuel Tarazona, i el regidor Juan Guillén van acompanyar el col·lectiu La Tira de Dons en la inauguració de la mostra en la Casa Municipal de Cultura 
 
L'exposició Mare Nostrum, amb cartells i quadres de la Tira de Dones, romandrà en la Casa Municipal de Cultura fins el 28 d'abril, després d'estar prop d'un mes en la Casa Capellà Pallarés.  El grup de dones ha volgut fer una mostra solidària, ja que l'import de tots els quadres que es venguen es donarà a Metges Sense Fronteres.
 
Com ja va explicar el col·lectiu, enguany volien col·laborar amb una de les organitzacions que està en el Mediterrani ajudant milers de persones i per això van decidir realitzar esta exposició solidària amb la col·laboració de Metges Sense Fronteres.
 
Per adquirir alguna de les obres, els interessats hauran de dirigir-se a la Tira de Dones amb el correu electrònic marenostrumexposicion@gmail.com i reservar el quadre que més els agrade. Després se'ls prendran les dades i, en els tres dies (laborables) següents a la reserva, hauran d'ingressar un mínim de 80 euros en qualsevol dels següents comptes de Metges Sense Fronteres:
 
BBVA: ES09 0182 6035 4900 0074 8708
 
CaixaBank: ES57 2100 3063 9922 0011 0010
 
Santander: ES31 0049 1806 9528 1186 9099
 
Una vegada ingressats els diners, hauran d'enviar un WhatsApp o e-mail amb una foto del comprovant d'ingrés a la persona que els haja pres les dades. En eixe moment l'obra passarà a ser seua, però seguirà exposada fins que acabe l'exposició. Es podrà arreplegar presentant el paper de l'ingrés bancari, o bé el divendres 28 d'abril, entre les 16 i les 21 hores, en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt, o posant-se en contacte amb la persona que haja tramitat la reserva per a quedar i arreplegar el quadre en un altre moment.