La Universitat per a majors de la UJI ofereix en la Seu del Camp de Morvedre el curs “Sènior de Ciències Humanes i Socials”

Els estudis, que consten de 50 crèdits, ofereixen la possibilitat a persones de més de 55 anys d'ampliar els seus coneixements, compartir experiències i establir vincles amb la universitat
Imagen 1
El programa de formació permanent, Universitat per a majors, de la Universitat Jaume I, ofereix, a través de la Seu del Camp de Morvedre, la possibilitat, a les persones de més de 55 anys, d'ampliar els seus coneixements, compartir experiències i establir vincles amb la universitat, gràcies al curs “Sènior de Ciències Humanes i Socials”. Estos estudis consten de 50 crèdits que han de ser cursats en dos cursos acadèmics.

Els interessats hauran de matricular-se en totes les assignatures troncals, que s'impartiran els divendres de 16 a 19 hores i alguns dijous de 17 a 19 hores en el Centre Cívic de Port de Sagunt. A més, s'oferiran una sèrie d'assignatures optatives relacionades amb la tecnologia que es realitzaran els dimarts.

Entre les assignatures destaquen: “El cinema i els imaginaris de la societat contemporània”, “Orígens de la Corona d'Aragó: del matrimoni de Ramón Berenguer IV amb Peronella d'Aragó, fins al regnat de Jaime I” “Ètica i democràcia”, “Ciutats romanes valencianes”, “Història de la pintura valenciana”. A més, dels tallers troncals de “Medicina pràctica” i de “Astronomia”.

D'altra banda, en la Seu del Camp de Morvedre, també ofereix la possibilitat de matricular-se en cursos virtuals, d'aptituds tecnològiques i altres tallers.

Entre els cursos virtuals, destaquen “Espais Naturals de Castelló: geografia i patrimoni” que s'impartirà del 29 de setembre al 9 de febrer; i “Les revolucions motor de la història” que es podrà cursar del 16 al 14 de juny.

Els cursos d'aptituds tecnològiques es desenvoluparan durant els dimarts d'octubre i novembre i tractaran sobre Internet, smartphones, tablets i xarxes socials.

En connexió amb les aptituds tecnològiques, lingüístiques i d'anàlisis s'oferiran de forma trimestral, diferents tallers que complementaran la formació de l'estudiant, els tallers tindran una durada mínima d'hora i mitja i màxima de 12 hores. Els estudiants podran inscriure's trimestralment en la secretària dels tallers que desitgen realitzar. Entre els tallers, es troben: “Aprenent i gaudint de la nostra gastronomia”, “Taller de fotografia digital”, “Conèixer i descobrir la intel·ligència emocional”, “Trobades amb la música i el teatre”, i la “UJI investiga”.

Tots els estudiants matriculats en les assignatures troncals podran inscriure's en les assignatures cursos o activitats que s'oferisquen tant a Castelló com en qualsevol de les seus.