La Valencia Big Band i el saxofonista Perico Sambeat portaran el millor jazz al teatre romà

La banda comptarà també amb la jove promesa valenciana de jazz Eva Romero

 
La Valencia Big Band i el saxofonista internacional Perico Sambeat actuaran el pròxim 29 d'agost a les 22:30 hores en el teatre romà de Sagunt, dins del festival Sagunt a Escena Creix, organitzat pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, en col·laboració amb CulturArts.
 
La banda, especialitzada en jazz, interpretarà un variat repertori que inclourà tant temes mundialment coneguts del gènere com alguns del propi Sambeat. Estos últims inclouran Epicuro, Aquest També o De Camí, entre uns altres. A més, la banda comptarà amb Eva Romero, vocalista valenciana que es perfila com a jove promesa del jazz.
 
 
La Valencia Big Band, nascuda en el Green Espai de Port de Sagunt, està composta per 18 músics. La banda va ser formada per Paco Garfella i Manolo Díaz, els qui pretenien dotar a la nostra ciutat d'una banda professional dedicada al jazz i al swing, amb músics triats de tota la Comunitat Valenciana i amb aspiracions de ser una de les grans bandes de la geografia nacional. En els seus concerts es poden trobar diferents col·laboracions, ja siguen cantants o músics de renom, creant concerts totalment diferents i dotant a la banda d'un toc molt original.
 
Per la seua banda, el saxofonista alt Perico Sambeat és considerat com un dels grans músics de jazz espanyols. S'ha guanyat un enorme prestigi per la seua extraordinària carrera professional, tant dins com fora d'Espanya. Amb més d'una vintena de discos com a capdavanter i més d'un centenar com a acompanyant, destaquen els seus treballs amb grans figures com Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, Pat Metheny i un llarg etcètera.
 

 

El repertori complet que la banda interpretarà és el següent:
 
-Count bubba’s Reverge                   Gordon Goodwin
-Groovin’ Hard                                 Don Menz
-De camino                                     Perico Sambeat
-A sleepin’ bee                                Harol Arlen, arr.Perico Sambeat
-Orange colored sky                        (Canta Eva Romero) Milton DeLugg
-Bluesette                                       Toots Thielemans
-Epicuro                                          Perico Sambeat
-The look of love                               (Canta Eva Romero) Burt Bacharach
-Muñequita Linda                             Maria Grever,arr.Perico Sambeat
-Feels so goog                                Chuck Mangione,arr.Victor Lopez
-Cant buy me love                            (Eva) Paul McCartney,arr. John Farley
-You are the one                              Silvio Cebrian,arr.Michael Philip Mossman
-Este Tambien                                 Perico Sambeat
-High Five (Blues)                            Sammy Nestico
 
 
 
Després d'un any de rodatge la banda es disposa a ampliar el seu camp d'acció, preparant una gira per la geografia nacional, sense deixar de costat els concerts en el seu espai, lloc ideal per a preparació i cerca de noves col·laboracions que facen a la banda única.