La vocalista de jazz Sónnica Yepes actuarà demà en l'escenari de l’Off Romà

L'actuació, emmarcada dins del festival Ressona, tindrà lloc demà dijous 24 d'agost, a les 21.00 hores i serà un espectacle gratuït

 

La vocalista de jazz Sónnica Yepes actuarà demà dijous 24 d'agost en l'escenari de l’Off Romà, als peus del Teatre Romà, a les 21.00 hores. Es tracta d'un espectacle gratuït de la coneguda vocalista en la seua visita a Sagunt.

 

Sónnica Yepes és llicenciada en Música en l'especialitat de Jazz Vocal pel Conservatori Superior Folkwang de les Arts Escèniques a Essen, Alemanya. A més, va rebre formació en teatre musical en este mateix conservatori. Sónnica és filla dels actors espanyols Mónica Cano i José Yepes. Va guanyar el concurs internacional “Voice and Guitar 2004” amb el guitarrista alemany Thomas Hanz i de "Jazz Inn Niedersachsen 2008” del trompetista alemany Lars Kuklinski, a Alemanya.

 

Actualment, també és coneguda per interpretar el programa “Homenatge a la dona en el jazz” (A tribute to jazz women) al costat de la pianista de Jazz Kontxi Lorente i el contrabaixista americà Matthew Baker.

 

L'Ajuntament de Sagunt i el col·lectiu de promoció cultural Sagunt Reviu organitzen la iniciativa cultural Ressona que comprén esdeveniments teatrals i musicals complementaris a la programació oficial de Sagunt a Escena. Es tracta d'actuacions gratuïtes que es repartixen entre la pujada al Castell i l'escenari de l’Off Romà, durant el mes d'agost i fins a la clausura de Sagunt a Escena.

 

En l'organització de Ressona participen les regidories de Cultura, Turisme, Joventut, Festes i Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura i l’Agència Valenciana de Turisme, de la Generalitat Valenciana.