La XIX edició de la Fira de l'Art de les Escoles de Proximitat UP Sagunt va tenir una gran acollida

La iniciativa va ser organitzada pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt amb el lema de “les persones refugiades, un món de tots i per a tots”
Imagen 1Imagen 2
 

El passeig Doctor Fleming del Port de Sagunt va acollir la XIX edició de la Fira de l'Art de les Escoles de Proximitat Universitat Popular Sagunt. Va ser una iniciativa organitzada per la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la Universitat Jaume I i altres entitats, amb el lema “les persones refugiades, un món de tots i per a tots”. El cap de setmana passat, 20 i 21 maig, la Fira d'Art va exposar diferents projectes dels cursos i tallers de la Universitat Popular, que va atraure l'atenció de diversos públics que van apreciar els treballs realitzats pels alumnes.
  
A més, ja són 19 fires les que s'han celebrat, totes amb gran èxit i està ocasió no anava a ser menys. La temàtica d'enguany ha sigut les persones refugiades, i els cursos de les escoles han elaborat treballs especials per a donar una visió del tema. El que s'ha pretés és contribuir per a sensibilitzar a totes les persones del que està passant al voltant. L'objectiu ha sigut fomentar valors com la solidaritat, acolliment, ajuda a les persones necessitades i l'empatia. 

Cal esmentar els diferents llocs informatius sobre els programes de formació local dels departaments municipals com Serveis Socials, Joventut, Formació i Ocupació o el Gabinet de Promoció del Valenciá, juntament amb les entitats com Socoltie, el Centre Ocupacional Sant Cristóbal, La Tenda de Tot el Món, AFACAM, ADICAM, AVOCAM, etc. Tots ells han col·laborat per a portar aquesta iniciativa a bon terme. A part de les diferents exposicions de diferents àrees com ceràmica, porcellana, restauració, dibuix, pintura, fotografia, etc.