La XVI Gala del Comerç ompli l'Auditori Joaquín Rodrigo

A la gala es van lliurar els Premis al Comerç 2016, els Premis del Concurs d’Aparadorisme 2015 i va haver-hi una desfilada per a mostrar les noves apostes de moda dels comerciants locals
Imagen 1Imagen 2

La XVI Gala del Comerç ompli un any més les butaques de l'Auditori Joaquín Rodrigo. La gala, que va tenir lloc el dissabte 12 de novembre a les 19 hores, és un acte amb el qual la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt promociona i premia el comerç local. En una primera part es van lliurar els Premis del Concurs d’Aparadorisme i els Premis al Comerç; en la segona part, els assistents van gaudir de diverses desfilades amb les tendències de la temporada tardor-hivern.

 

 

L'alcalde, Quico Fernández, en el seu discurs, es va dirigir als assistents assegurant que aquesta gala “és un acte de vital importància per a reconèixer la labor dels comerciants de la nostra ciutat, donar suport al xicotet i mig comerç i premiar el treball ben fet de les persones que dediquen el seu temps a crear cultura del comerç local”.

 

Per part del regidor de Comerç, Sergio Moreno, va voler destacar “la realització d'activitats de promoció i comunicació per a aconseguir la prosperitat i el benestar dels comerços del nostre municipi”.

 

El director general de Comerç, Natxo Costa, també va voler intervenir per a assegurar que la seua presència és “un any més, per a demostrar el suport de la Generalitat Valenciana i de la conselleria d'Economia Sostenible al xicotet comerç de Sagunt i Port de Sagunt”.

 

 

 

Quant al lliurament dels Premis al Comerç 2016, amb els quals es reconeix la labor dels comerciants que més han contribuït al comerç en la nostra ciutat, els establiments guardonats són els següents:

- Premi a la Tradició: "Relojería Cronos", situat en C/ Camí Reial, Nº 17 de Sagunt

- Premi a l'Especialització: “Enclave”, situat en C/ Camí Reial, Nº 17 de Sagunt

- Premi a la Innovació: “Óptica Moret”, situat en C/ Camí Reial Nº 55 de Sagunt

- Premi al Comerç amb Sabor: “Horno la Melica”, situat en C/ Castell, Nº 1 de Sagunt

- Premi al Comerç de Qualitat: “Carns i Embotits Gomis”, situat en el lloc Nº 28 del Mercat Municipal de Sagunt

- Premi al Comerç de Tota la Vida: “Calzados Biosca”, situat en C/ Concepció Arenal, Nº 7 de Port de Sagunt

- Premi a l'Especialització: “Enclavet”, situat en C/ Sogorb Nº 24 del Port de Sagunt

- Premi al Comerç de Proximitat: “Hermanos Arellanos”, situat en C/ Sant Pere Nº 112 del Port de Sagunt

 

També es van atorgar els premis de l'últim Concurs d’Aparadorisme, concedits als següents comerços:

- Tercer Premi: “Bodegas Ferri”, situat en C/ Luis Cendoya, Nº 52 de Port de Sagunt

- Segon Premi: “Manos de Azúcar” situat en C/ Quart Nº 3 de Sagunt

- Primer Premi: “Prest Music” situat en C/ Horts, Nº 13 de Sagunt

- Primer Lloc Mercat Municipal: “Amparo Llorente”, lloc Nº 24 del Mercat Municipal de Port de Sagunt

  

Les persones que van desfilar van lluir roba de carrer, vestits de festa, roba per a xiquets, sabates, llenceria, pijames, vestits de núvia, diferents pentinats, fins i tot alguns més atrevits elaborats amb flors. Tot l'acte va estar al ritme de bandes sonores de conegudes pel·lícules musicals, a manera de gala dels Óscar. Coreografies de gimnàstica rítmica, intervencions de grups infantils, fins a de animals, van omplir de llum i color l'auditori Joaquín Rodrigo. D'aquesta manera, els assistents a la Gala van poder descobrir què trobaran en els comerços locals per a aquesta temporada.

 

Enguany han sigut 31 els comerços que van voler participar en l'esdeveniment: Arreglos y Transformaciones Lyly, Ana Estada, Beatriz Soriano, Can´s Animals, Academia de Baile Leo Molina, Magdalena Fuertes, Flores Sayas, Floristería Vicente Vidal, Iluminación Irene, Inma Creative Peluqueros, La vida interior, Le Petit & Co, Club de Gimnasia Rítmica Sagunto, Danzas Urbanas, Escuela Infantil Camarena, Lola Torrente, Magic Fitness, Moda Dona y Xiquets, OVS Kids, Peluquería Carmen Vidal, Peluquería Mampi, Peluquería y Estética Alegría, Promessa Novias, Tapicería Alberto Graullera, Terminal, Trébol Garden, Un Paseo por la Nubes, Zapatería Con Zapatos Nuevos, Zapatería Syluk y Taller Euromaster.

 

 

  

A l'acte va assistir l'Alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno; el director general de Comerç, Natxo Costa i membres de la corporació municipal. Ademés, per al lliurament dels premis, van pujar a l’escenari José Vicente Muñoz, Mónica Caparrós i Pablo Abelleira.