La XXII Fira del Comerç i Turisme de Sagunt tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juny en el "Triángulo Umbral"

La fira està organitzada per la “Associació de Comerciants i Professionals del Port de Sagunt” en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt
 
Un any més la “Associació de Comerciants i Professionals del Port de Sagunt” en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, celebra una nova edició de la tradicional “Fira del Comerç i Turisme de Sagunt”. Aquesta és ja la XXII edició de de la fira i s'ha convertit en un esperat esdeveniment per part dels ciutadans, ja que amb açò es dinamitza i promociona el sector comercial de la nostra ciutat.
 
La fira tindrà lloc els dies 5, 6, i 7 de juny en la zona del Triangulo Umbral del Port de Sagunt, en la qual els expositors van a oferir una gran varietat de productes atractius als consumidors que aqueixos dies s'acosten a aquest emplaçament.
 
La regidora delegada de Comerç i Mercats en funcions, Concha Peláez, ha explicat que “crec que des de l'administració tenim l'obligació de seguir potenciant a les associacions de comerciants locals i al petit comerç local perquè seguisquen portant a cap les iniciatives comercials que fomenten el comerç en les diferents zones”.
 
La gran novetat d'enguany resideix en l'enfocament de la fira, ja que durant els dies de celebració de la mateixa, la temàtica va a ser “marinera”, la qual cosa va a implicar que tant els stands com el decorat de la infraestructura de la fira van a estar adornats amb motius mariners, per a donar un enfocament fresc i dinàmic a aquest especial “Equipament Comercial”. D'altra banda és important indicar que aquesta zona va a estar amenitzada per activitats d'oci, entre les quals destaquen: tallers, concursos i inflables, creant una important zona d'oci i de compres, on, els ciutadans de Sagunt podran passejar i realitzar les seues compres de forma distesa i agradable.
 
És fonamental el suport de l'ajuntament i del comerç de Sagunt i com no dels habitants del municipi perquè les entitats organitzadores d'aquest tipus d'esdeveniments seguisquen creixent i puguen celebrar aquestes activitats que fan que les ciutats se senten vives i a més contribueixen a la riquesa i economia de la nostra ciutat