Lar España Real Estate presenta “VidaNova Parc” el seu nou centre comercial i d'oci a Sagunt

Ja s'han confirmat els primers operadors com Leroy Merlín, Decathlon, C&A, Worten, Norauto, Burguer King, Fifty Factory (Grup Cortefiel) i més de trenta marques
Imagen 1Imagen 2
Lar España Real Estate ha presentat aquest matí ‘VidaNova Parc’, un projecte per a implantar un centre comercial i d'oci a Sagunt. Lar España Real Estate es tracta d'una companyia capdavantera en el sector immobiliari a Espanya.
 
‘VidaNova Parc’ es presenta amb una superfície de 120.000 m2, dels quals 44.000 m2 corresponen a superfície bruta alquilable i la resta destinada a espais oberts, vials, jardins i places d'aparcament. Naix com un parc comercial i d'oci familiar en el Camp de Morvedre, que han definit com “un àrea d'influència en la qual viuen al voltant de 250.000 habitants”. La inversió de Lar Espanya en el projecte és de 53 milions d'euros, als quals cal sumar els altres 40 milions que invertiran els operadors que s'instal·laran en el parc comercial. El complex obrirà les seues portes en 2018 i generarà 1.000 llocs de treball, segons han afirmat. 
 
En la presentació d'aquest futur parc comercial i d'oci han estat presents José Manuel Llovet i José Antonio García, representants de Lar España; acompanyats per l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; la regidora i diputada autonòmica, Teresa García; el delegat d'Urbanisme, Pablo Abelleira; l'edil de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz; i regidors de la Corporació Municipal. A més, han estat representants de col·lectius, associacions i responsables d'algunes de les empreses que ja han confirmat la seua pròxima instal·lació en aquest parc.
Amb la presentació del projecte ‘VidaNova Parc’ ja s'han confirmat els primers operadors dels principals sectors de consum com Leroy Merlín, Decathlon, C&A, Worten, Norauto, Burguer King o Fifty Factory (Grup Cortefiel), que se sumaran a les més de trenta marques que els veïns de la zona podran trobar en aquest parc comercial i d'oci. Es tracta d'una oferta d'alimentació, esport, bricolatge, llar, restauració, moda, tecnologia oci i entreteniment. El parc comercial i d'oci comptarà a més amb 2.300 places d'aparcament.


José Manuel Llovet, màxim responsable de l'àrea de Retail de Lar España Real Estate, ha destacat la consolidada presència de l'empresa en el país a través dels seus 10 centres comercials i d'oci i 2 projectes en desenvolupament, tots ells punters en la seua àrea d'influència. “La nostra missió, com a gran prioritat empresarial, és afermar la nostra activitat en el territori espanyol; volem créixer amb ell, generant riquesa, promovent ocupació, dinamitzant el sector i innovant en l'àmbit de les compres i l'oci”, ha assenyalat Llovet. 
 
Per la seua banda, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha destacat durant la presentació: “El nostre futur depèn de la diversificació i ací la indústria juga un paper important, però també depèn del turisme, l'agricultura i ara d'un sector dinàmic com és el comercial, que hui estem presentant”. 
 
VidaNova Parc, el que serà el primer actiu a València de Lar España Real Estate, fa que la Comunitat Valenciana se situe entre les tres comunitats en les quals més inversió té l'empresa, amb prop de 150 milions d'euros. Els altres dos actius amb els quals aquesta empresa compta en la Comunitat Autònoma són Portal de la Marina i Vistahermosa, tots dos a Alacant.