Les actuacions de la Escola Municipal de Teatre inunden la ciutat

Els alumnes de primària van interpretar l'obra “Xtra”, mentre que els alumnes de l'Aula Jove van interpretar “La cabaña del lado de Anjikuni”
Imagen 1Imagen 2
​          
    
Les actuacions de la “Escola Municipal de Teatre” han inundat la ciutat aquesta setmana. D'una banda, els alumnes de primària van interpretar l'obra “Xtra” basada en pel·lícules sobre viatges, per amor, per exili, per treball, per curiositat o per guerra. D'altra banda, l'Aula Jove de l'escola també va oferir en el Casal Jove, l'obra “La cabaña  del lago de Anjikuni” escrita i dirigida per Sergi Juesas, que va permetre desenvolupar els principals objectius del projecte pedagògic: potenciar l'expressió i creativitat des del respecte i l'escolta. La representació explicava la història d'un grup d'amics que amb l'excusa per a preparar l'aniversari d'una amiga van ser a una cabanya. Un monstre va amenaçar aqueixa tranquil·la celebració.

A més, el divendres dia 3, els alumnes de 4º d'ESO van assistir a la representació de “La casa de Bernarda Alba” de Federico García Lorca, interpretada pels alumnes del segon curs de la Escola Municipal de Teatre de Sagunt, amb la col·laboració del Grup de Teatre de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt. L'obra va ser representada en una casa del barri del Raval de Sagunt, la qual cosa va suposar una escena molt real i impactant per als assistents. A més, quan va acabar el drama, els alumnes van poder entaular una tertúlia amb els actors que van contestar amablement totes les preguntes i curiositats que van sorgir després de la representació.

Les representacions continuaran els dies 23,24 i 25 de juny, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal, en el qual els alumnes del tercer curs representaran “Los crímenes de la pensión de Doña Emérita Cienfuegos”.

El primer curs de la “Escola Municipal de Teatre” representarà “Erotikollage” els dies 27,28, 29 i 30 de juny, en la Casa de Cultura de Port de Sagunt a partir de les 19.30 hores.

Finalment, les actuacions conclouran els dies 1, 2 i 3 de juliol amb la representació dels alumnes de l'Aula Jove de l'obra “Die Selektion”, que tindran lloc a partir de les 19 hores en el Casal Jove.

Amb aquestes representacions es dóna per finalitzat el present curs de la “Escola Municipal de Teatre”, que gestiona l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la companyia de teatre Camí de Nora dirigida per María Jesús Suàrez, Ismael Bereje i Sergi Juesas.