Les agrupacions de la Unión Musical Porteña actuaran l'11, 12 i 13 de novembre

Aquests concerts, commemoratius de la festivitat de Santa Cecilia, formen part de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1

Les agrupacions musicals de la Unión Musical Porteña actuaran el cap de setmana vinent, concretament l'11, 12 i 13 de novembre, a partir de les 20 hores, al Teatre de Begoña de Port de Sagunt. Aquests concerts, commemoratius de la festivitat de Santa Cecilia, formen part de la programació de tardor que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

Concretament, el divendres, 11 de novembre, tindran lloc les actuacions del Grup de Guitarres, del Cor Infantil, així com també del Cor Juvenil i del Cor d'Adults de la Unión Musical Porteña. Les agrupacions, dirigides per Daniela Hristova, Antonio Maties i Amalia Bosó, interpretaran temes com: The Entertainer” de Scott Joplin, “Cubanita” d'Eva Ugalde, “Hallellujah” de Leonard Cohen o “Mareta, mareta” de Rafael Talens.

El dissabte, 12 de novembre, serà el torn de la Banda de la Unión Musical Porteña, sota la batuta de Jorge Vivas Baquero. La Banda interpretarà temes com: Hoy no me puedo levantar”, “Mujer contra mujer”, “Aire”, “Una rosa es una rosa”, “Jesucristo”, “Un año más”, “Cruz de Navajas” o Hijo de la luna”entre altres.

Finalment, el diumenge, 13 de novembre, serà el torn de la Banda Infantil, la Juvenil i la Big Band que, sota la direcció de Francisco José Cebrián, Raúl Domenech i Pascual Trenco donaran vida a composicions com Fire's Edge” de Ralph Ford, “Smoke on the water de Deep Purple o “Moonlight Serenade”de Glenn Miller.