Les delegacions de Participació Ciutadana i Mobilitat Urbana analitzen l'estat de les peticions ciutadanes del llibre MUS

Els primers pressupostos participatius de Sagunt compten amb vora dos milions d'euros per a emprendre les accions demandades per la ciutadania


La delegació de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt continua duent a terme una revisió del projecte iniciat l'any passat de mapatges urbans. Recentment s'ha realitzat una anàlisi de les propostes relacionades amb la mobilitat en la nostra ciutat arreplegades en el llibre MUS.
 
La regidora delegada del departament, María Giménez, i l'anterior responsable de l'àrea, Pablo Abelleira, van intercanviar impressions i van proposar accions a emprendre a la regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro. La regidora es va mostrar satisfeta amb les proposicions de la ciutadania ja que "és una mostra de com els ciutadans i les ciutadanes són conscients de les seues necessitats, demanden coses que són lògiques i sostenibles i no més projectes faraònics". Maestro és optimista amb les futures consecucions demandades en el llibre ja que, segons afirma, la major part de les peticions arreplegades en el llibre MUS es contemplen en el Pla de Mobilitat Municipal.
 
Abelleira  va participar activament en els mapatges urbans realitzats en el projecte MUS quan va ser regidor de l'àrea i per això va traslladar a Maestro el fet que “les propostes arreplegades relacionades amb la mobilitat suposen una part important de totes les peticions fetes pels veïns i veïnes de la nostra ciutat”.
 
En els primers pressupostos participatius de la nostra ciutat es van reservar vora dos milions d'euros per a emprendre les accions demandades per la ciutadania durant el Pla Integral de Participació Ciutadana. Actualment s'està treballant en el disseny d'un logotip que servirà per a assenyalar les obres impulsades pels veïns i veïnes de la nostra ciutat i en les pròximes setmanes es concretaran reunions amb els col·lectius del municipi per tal d’explicar-los l'estat actual del procés.