Les delegades d'Igualtat i Presidència lliuren els premis del concurs de dibuix amb motiu del 8 de Març

Més de 3.000 xiquets i xiquetes dels col·legis del municipi han participat en el certamen
La regidora d'Igualtat, Davinia Bono, i l'edil de Presidència, Tania Ortiz, en el lliurament dels premis
 
 
La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, Davinia Bono, i l'edil de Presidència, Tania Ortiz, han lliurat els premis del concurs de dibuix en el qual ha participat l'alumnat dels centres de primària del municipi. El certamen s'ha convocat amb motiu de la celebració del 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones, i la temàtica ha sigut: “Per un municipi més igualitari: què podem fer a casa perquè els xics i xiques siguem iguals”. Més de 3.000 xiquets i xiquetes del municipi han participat en la iniciativa. 

La delegada d'Igualtat, Davinia Bono, ha volgut “donar l'enhorabona als premiats i agrair la participació dels més xicotets en aquest concurs. Iniciatives com aquesta contribueixen a fer que els xiquets i xiquetes es consciencien, des d'edats primerenques, de la importància de la igualtat i del paper de la dona en la societat. A més, aprenen aquests valors d'una forma divertida, a través del dibuix i la creativitat”.
 
Els premiats han sigut: Ana Mateo Montolío, de sisé de primària del CEIP Begoña; Lucía Pérez Tárraga, de cinqué de primària del CEIP Tierno Galván; Paula León Bulpe, de quart del CEIP Vilamar; Laura Pérez Rodríguez, de tercer del CEIP Joaquín Rodrigo; Julia Argete Rosa, de segon també del CEIP Joaquín Rodrigo; i Marta Toja Solana, de primer del CEIP Begoña.
 
Els finalistes han sigut: Alexia Fabrich Angulo, de sisé de primària del CEIP Maestro Tarazona; Jorge Cañizares Hernández, de cinqué del CEIP Begoña; Silvia Blanco Saler, de quart del CEIP Romeu; Blanca Fernández Serrano, de tercer del CEIP Villar Palasí; Cristina Zuruarregui Ripoll, de segon del CEIP Joaquín Rodrigo; y David Durán Cuéllar, de primer del CEIP Begoña.