Les Falles de Sagunt 2017 ja tenen cartell

El guanyador del concurs ha sigut Cristóbal Aguiló Domínguez per l’obra Amics per sempre. El Centre Cívic acull una exposició de les obres presentades


El delegat de Cultura José Manuel Tarazona ha presentat l'obra guanyadora del concurs “Cartell anunciador de Falles 2017”. L'obra és Amics per sempre, del dissenyador gràfic Cristóbal Aguiló Domínguez. La delegació de Cultura organitza este concurs, que està dotat amb 600 euros per al guanyador.
 
L'acte s'ha celebrat en el Centre Cívic Antic Sanatori i ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, José Manuel Tarazona; els membres de l'equip de govern Natalia Antonino i Miguel Chover; el president executiu de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos Oliver; la fallera major de Sagunt, Raquel Martín Genovés; i la fallera major infantil, Ana Isabel Dorado Capsí.
 El regidor de Cultura ha felicitat el guanyador per telèfon, ja que no ha pogut assistir a l'acte. “És un cartell amb una imatge nova. En un any tan important per a les Falles, reconegudes com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, jo he estat molt a gust com a delegat de Cultura Popular que vaig ser durant sis mesos”, ha dit Tarazona.
 
També ha volgut donar les “gràcies al món faller pel seu treball constant i conjunt amb nosaltres”. Les 14 obres presentades al concurs, així com fotografies i postals de concursos de la Federació Junta Fallera de Sagunt, estaran exposades en el vestíbul del primer pis del Centre Cívic.