Les falles de Sagunt i del Port de Sagunt realitzen les ofrenes a la Verge dels Desamparats

El 18 i 19 de març els fallers de les comissions del municipi oferiren rams de flors per a vestir els mantells de la Mare de Déu
Imagen 1Imagen 2
Les falles de Sagunt i Port de Sagunt realitzen les ofrenes a la Verge dels Desamparats. Durant les dues jornades viscudes el 18 i 19 de març, els fallers de les comissions del municipi oferiren rams de flors per a vestir els mantells de la Mare de Déu.
 
La vesprada del dissabte 18 va ser el torn de les falles que ocupen el casc antic del municipi, ací els fallers acabaven la seua cercavila en les portes de l'Ajuntament de Sagunt per a fer el lliurament del ram. Les últimes a desfilar van ser les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, junt a les seues corts d'honor i directius de la Junta.
 
El matí del diumenge 19 es va dedicar a l'ofrena al Port de Sagunt, iniciant el recorregut en el Centre Cívic fins a la porta de l'església de Nostra Senyora de Begonya, on l'estructura del mantell de la Verge esperaba l'arribada dels rams de flors. Esta jornada també la van clausurar les Falleres Majors de la comarca, després de dos dies de música, color i festa en els carrers dels dos nuclis de la localitat.