Les finals de la Copa Comunitat Valenciana se celebraran aquest dissabte en el Pavelló Internuclis

La final masculina es jugarà a les 19 hores entre Fertiberia BM Port de Sagunt i BM Benidorm


Les finals de la Copa Comunitat Valenciana d'Handbol se celebraran aquest dissabte, 29 d'agost, en el pavelló del Poliesportiu Municipal Internuclis. Aquest esdeveniment esportiu l'organitza Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana juntament amb l'Ajuntament de Sagunt i el Club BM Fertiberia  Port de Sagunt.  

 La final femenina es disputarà a les 17 hores entre els equips Canyamelar i Elx C.F. Mustang. Posteriorment, la final masculina es jugarà a les 19 hores entre Fertiberia BM Port de Sagunt i BM Benidorm. L'entrada, segons ha explicat el president del Club Fertiberia, Juanjo Bataller, serà gratuïta per als socis dels quatre clubs i el preu d'entrada serà de 5€.
 
A l'acte de presentació de l'esdeveniment han assistit l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez; la regidor delegada d'Esports, Remei Torrent; el president del Club BM Fertiberia Port de Sagunt, Juanjo Ballester i el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Arturo Tejedor, que ha iniciat la roda de premsa.
 
L'alcalde ha remarcat la importància de l'handbol per a la ciutat de Sagunt i el compromís del nou govern en aquest esport al que ha considerat un “vaixell insígnia” en la presentació de l'esport d'aquesta ciutat i que ha de ser un “referent d'excel•lència”, i ha afegit que “per a nosaltres és una satisfacció poder celebrar aquesta final de copa femenina i masculina de la Comunitat Valenciana i esperem poder contribuir també amb les institucions i en altres esdeveniments que projecten encara més l'handbol de la nostra ciutat”.