Les llums nadalenques s'encendran el pròxim 4 de desembre en tot el municipi

La inauguració serà a les 18:30h i estarà ambientada per la coral del col•legi Villar Palasí de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
Els carrers de Sagunt i Port de Sagunt s'il·luminaran amb motius nadalencs el pròxim dia 4 de desembre a partir de les 18:30h. La inauguració de la temporada nadalenca comptarà, a més d'amb l'enllumenat, amb l'actuació de la coral del col·legi Villar Palasí de Sagunt, que oferirà un variat repertori de nadales.

 
El delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha declarat que “és una bona manera d'arrancar el Nadal en tot el municipi, en dotar d'ambient nadalenc a nombrosos carrers amb implantació de comerços de la ciutat. L'objectiu és motivar tant a veïns de la localitat com a persones d'altres poblacions per que facen les seues compres en comerços locals”. Respecte a les llums, el regidor ha explicat que l'ajuntament ha volgut seguir mantenint la partida pressupostària destinada a la il·luminació nadalenca d'anys anteriors, la qual ascendeix a la quantitat de 21.778’00 €.

 
Un total de 127 arcs i 4 cartells lluminosos es reparteixen entre els principals carrers dels dos nuclis del municipi, a més d'il·luminació interna en les places Cronista Chabret a Sagunt i la Plaça del Sol de Port de Sagunt. El muntatge d'aquestes llums es va a realitzar únicament amb tecnologia LED, la qual cosa, segons ha manifestat Sergio Moreno, “suposarà un estalvi energètic molt significatiu. Des de l'any 2006 a l'actual, la potència instal·lada s'ha vist reduïda en més d'un 90% i el cost econòmic en el 77 %, la qual cosa és hagut de fonamentalment al material utilitzat en l'ornamentació, la reducció d'arcs a instal·lar en el municipi i a la franja horària de l'encès i apagat de les llums de nadal durant la campanya nadalenca”.

Les llums, que romandran enceses fins al 7 de gener del 2016, il·luminaran els carrers durant 6,5 hores al dia (17:30h a 0:00h). Enguany la contractació de la instal·lació elèctrica de l'enllumenat nadalenc s'ha realitzat amb l'empresa Il·luminacions Jesús Nazareno S.L.​