Les noves activitats l’Esplai de xiquets/es i l’Aula Jove de Teatre ja tenen obert el termini d'inscripció

El termini d'inscripció per a l’Esplai de xiquets/es finalitza el 26 de setembre i per a l’Aula Jove de Teatre el dia 30 del mateix mes
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt informa que el termini d'inscripció per a l’Esplai de xiquets/es està obert fins al 26 de setembre, amb un nombre de places limitat, en el Casal Jove. Els interessats a participar en l’Aula Jove de Teatre podran inscriure's fins al dia 30 de setembre, en el Casal Jove o en la Casa de la Joventut. 

Des del mateix departament recorden que, d'una banda, el taller Esplai de xiquets/es està dirigit a xiquets i xiquetes d'infantil i primària i consta de nombrosos tallers, jocs i excursions. Aquesta activitat es durà a terme els dissabtes des del 3 d'octubre al 28 de maig, en horari de 10:30 a 13:30h i el preu d'aquesta activitat completa és de 40 euros.

D'altra banda, l'activitat Aula Jove de Teatre es va a realitzar d'octubre a juny i disposa de dos horaris possibles, sent estos els dimecres de 17,30 a 19,00h o els divendres de 17,00 a 18,30h. Recordem que l’Escola Municipal de Teatre està dividida en tres grups depenent de l'edat dels alumnes que participen, així doncs, compta amb el programa “Jugant al teatre”, una iniciació al teatre per als més xicotets de 6 a 12 anys, el programa “Aula *Jove”, des dels 12 fins als 18 anys i “Formació actoral”, un programa més complet per als joves de més de 18 anys. Cal destacar que, a més de l'edat dels alumnes, es tindran en compte també les capacitats individuals de cadascun d'ells, amb la finalitat de traure el màxim partit als cursos. El preu de la matrícula per a esta activitat és de 140 euros.

Es recorda que els interessats poden matricular-se en el Casal Jove (C/Vent de Marinada, S/Núm.) i en la Casa de la Juventut (C/ Albalat, Núm. 1). Per a sol·licitar més informació es posa a la disposició dels interessats el telèfon 96 268 34 39.