Les noves empreses adherides al SICTED reben la seua primera formació

Aquest projecte es desenvolupa des de l'any 2014 en la localitat i ofereix a les empreses formació i assessorament per a la millora dels serveis oferits

 

Les noves empreses adherides enguany al “Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions” (SICTED) han rebut la primera formació en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. Aquest projecte es desenvolupa des de l'any 2014 en la localitat i ofereix a les empreses formació i assessorament per a la millora dels serveis oferits. D'aquesta manera, el teixit empresarial, tant públic com privat, treballa conjuntament per a incrementar la satisfacció dels turistes, visitants i ciutadans del municipi.

 
 
Les noves empreses adherides enguany són: Hotel Els Arenals, Hostal Teide, Restaurant L'Andana-Aljub, Restaurant Wizard Lounge, Restaurant vegetarià Frida, Restaurant Cyrus Dad, Restaurant La Borda de Costa, cellers Ferri, el taxi 32 de Servitaxi Sagunt i els taxis 25, 6, 15, 8, 3 i 5 de Ràdio Taxi Sagunt.
 
En finalitzar l'any, es coneixeran les empreses que han superat tots els compromisos de primer cicle i passen a formar part del segon. Açò suposa l'obtenció d'un distintiu i la continuïtat en el projecte.
 
Actualment, són trenta les empreses que treballen en els cicles segon i tercer, ja que van obtenir el seu distintiu en anys anteriors. El mes passat aquestes empreses van realitzar les formacions corresponents al seu cicle, ja que els compromisos varien en funció del que es troben.
 
El “Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions” (SICTED) és una iniciativa posada en marxa per l’Agència Valenciana del Turisme de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb Turespaña i la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt amb l'objectiu d'obtenir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d'una mateixa localitat i certificar-ho mitjançant un distintiu de reconeixement. Cal destacar que es tracta d'un projecte plenament consolidat a la Comunitat Valenciana del que ja formen part altres destinacions com Alacant, València, Elx, Benidorm, Peníscola o Morella.
 
Els interessats a obtenir més informació del projecte o les empreses participants poden consultar l'enllaç del SICTED de la web principal de l'Ajuntament.