Les obres de reurbanització del carrer Pintor Pinazo executades per l'Ajuntament de Sagunt ja han finalitzat

La inversió municipal ha sigut de 82.000 euros i ha suposat la millora urbana d'una zona propera a la platja del Port de Sagunt
  
  
La Societat Anònima de Gestió (SAG) de l'Ajuntament de Sagunt ja ha finalitzat els jardins del boulevar del carrer Pintor Pinazo, per la qual cosa ha conclòs la reurbanització completa del carrer, en el qual l'Ajuntament de Sagunt ha invertit més de 82.000 euros. Aquest matí, l'alcalde, Sergio Muniesa; la delegada de Presidència, Tania Ortiz, i la delegada de Patrimoni i Contractació, Laura Casans, han comprovat el resultat d'aquesta actuació.
 
Muniesa ha declarat que “amb aquesta inversió hem finalitzat la reurbanització i peatonalització d'un carrer important ja que comunica l'avinguda Mediterrani, el passeig marítim i la platja amb el centre de Port de Sagunt. A més hem continuat amb el mateix disseny de boulevar amb un ampli passeig, un jardí central i zones de descans”.
  
  
Els treballs, adjudicats en el seu moment per la Junta de Govern a l'empresa Geocivil han consistit a continuar la peatonalització d'aquest carrer compaginant-la amb l'accés rodat als guals existents en els immobles, així com la plantació d'una zona verda central. El carrer s'ha repavimentat amb formigó imprés, s'han construït noves voreres i es va completar amb la construcció d'una rotonda en l'encreuament entre el carrer Vírgen del Carmen i l'avinguda Camp de Morvedre, enfront del CEIP Nuestra Señora de Begoña. També es va renovar i va ampliar la vorera de la part est del col·legi.
 
Cal destacar que la primera fase es va executar en 2009 amb la peatonalització de la part més pròxima a la platja com una actuació complementària a la construcció de la rotonda de connexió amb l'avinguda Mediterrani. Cal destacar que la primera fase es va executar en 2009 amb la peatonalització de la part més pròxima a la platja com una actuació complementària a la construcció de la rotonda de connexió amb l'avinguda Mediterrani.