Les peticions dels veïns del Barri Obrer s'atendran gràcies al Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions

Tal com informen des de la delegació “açò és un primer exemple de la viabilitat del pla de Participació Ciutadana per a prioritzar les necessitats quotidianes i problemes del dia a dia”


 

El pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions i la predisposició dels regidors de l'Equip de Govern, Pablo Abelleira, Pepe Gil i José Vicente Muñoz han permès dur a terme les peticions que els veïns del Barri Obrer van realitzar a través del procés de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sagunt. 

Tal com informen des de la delegació de Participació Ciutadana: “açò és un primer exemple de la utilitat del pla de participació per a posar les institucions al servei de la ciutadania i prioritzar les necessitats quotidianes i els problemes del dia a dia”.

El dissabte 16 de novembre es va realitzar un mapatge urbà en el barri de la Forja i voltants, en el qual els veïns van assenyalar sobre el mapa les necessitats i propostes de millora per a la zona. Des de l'àrea de participació es va elaborar un informe perquè el consistori estudiara la viabilitat de les propostes.

Des de la delegació de Participació Ciutadana informa que en tan sol un mes, els regidors han engegat els mecanismes necessaris per a l'execució de les obres que consistiran a adequar les voreres de manera que siguen accessibles per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda o carrets de bebè; i renovar el mobiliari urbà (papereres, bancs i jardineria). A més, des de l'avinguda 9 d’Octubre, fins a la plaça de la Independència, es reduirà la calçada a quatre metres per a ampliar així les voreres i millorar la seua accessibilitat. Sobre la plaça de la Companyia, també es realitzaren millores i en el pròxim consell urbà de mobilitat urbana es tractarà la possibilitat de convertir-la en plaça per als vianants. Des de la delegació animen als ciutadans a seguir aportant idees: “Açò és tan sol el principi del camí cap a la democràcia directa. Des del consistori us animem a veïnes i veïns a que participeu en la construcció col·lectiva de la ciutat que volem”.