Lluna Plena es consolida com a alternativa a l'oci tradicional de cap de setmana

El programa de la regidoria de Joventut va posar fi al curs 2016-2017 dissabte passat amb activitats esportives en el René Marigil com a alternativa a l'oci tradicional per a la joventut de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
 
El passat cap de setmana, el programa d'oci alternatiu promogut per la regidoria de Joventut Lluna Plena va omplir el poliesportiu René Marigil d'activitats esportives per a la joventut de Sagunt i així acomiadar el curs 2016-2017. Vora 500 joves van participar en els tornejos de futbol, voleibol, bàsquet, i van gaudir de aquaerobic en la piscina, jocs i fins i tot una sessió de música amb discjòquei.
 
 

Des de les 17 hores del dissabte 1 de juliol, quan van començar els tornejos en les pistes interiors, fins a les 2 hores de la matinada del dissabte al diumenge, els corresponsals dels IES locals van acomiadar el curs amb un últim programa d'oci alternatiu dirigit a joves d'entre 12 i 25 anys.

 

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat que amb este programa promogut per la seua delegació, “s'ha posat en marxa i s'ha consolidat una alternativa d'oci de cap de setmana per a la joventut diferent i més saludable que la tradicional i en este cas, a més, s'han utilitzat les instal·lacions esportives en un horari diferent a l'habitual”. També ha ressaltat la implicació dels corresponsals dels IES “els quals posen en marxa les activitats que organitza el Casal Jove”.
 
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores