Lluna Plena es consolida com a programa d'oci alternatiu

El programa d'oci alternatiu per a joves de 12 a 18 anys passa d'una freqüència mensual a setmanal

 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt presenta la programació trimestral d'Oci Alternatiu, Lluna Plena. Totes les vesprades dels dissabtes estaran plenes d'activitats en el Casal Jove del Port de Sagunt, des de les 17.00 hores fins a les 22.00 hores.

 

L'activitat està coordinada pel departament de Joventut i organitzada pel grup de Corresponsals i HR Jove. Durant les diferents sessions, es realitzaran nombroses activitats de formació, tallers, competicions etc… Entre estes activitats previstes durant este primer trimestre destaquen els tornejos mixts de futbolí, els tallers de primers auxilis i defensa personal, així com tallers de risoterapia, cuina, fotografia, reciclatge, expressió corporal, ràdio, tatuatges, de fotografia, de malabars, etc. A més, també es crea en la Lluna Plena un club de lectura i un fòrum de debat, i també concursos com el de curts o de videojocs. També s'ha destinat una zona cada dissabte al Micro Obert, un espai en el qual poder donar-se a conèixer com a artista, principalment en música rap, i “enfrontar-se” al públic assistent.

  

 

Esta activitat s'emmarca en el programa d'Oci Alternatiu de la Regidoria de Joventut, que a més prompte es traslladarà als dos nuclis. En este sentit, tal com assenyala el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, “volem promoure cada setmana un oci alternatiu, gratuït i responsable, que siga a més participatiu, educatiu i igualitari, d'ací l'aposta pels diferents tallers. A més, a partir del següent trimestre, l'objectiu és plantejar un programa estable d'oci en els dos nuclis, tant Sagunt com a Port, i ampliant més hores d'activitats a la nit, per a oferir una alternativa sana a l'oci consumista i dominant, centrat en el consum de l'alcohol”.

 

La Lluna Plena pansa d'una freqüència mensual a setmanal, a partir d’este dissabte 28 de gener amb aquestes activitats: Taller de primers auxilis, Taller de cuina, Concurs de Curts Express, Taller de Risoterapia., Taller de tatuatges d'henna, Taller de Customització de roba, a més dels tornejos de futbolí, tennis de taula, air hoquei, Wii o Play Station. La informació i la inscripció a estes activitats es pot fer de manera online en la pàgina www.llunaplena.saguntjove.es i en el Facebook Corresponsals IES Casal Jove o en Instagram (Jovesagunt).