Los Secretos actuaran demà en la plaça Cronista Chabret de Sagunt

El concert s'emmarca dins de la programació de les festes patronals i està organitzat per l'Ajuntament de Sagunt
 
El grup Los Secretos actuarà demà, divendres 9 de juliol, a les 22 hores, en la plaça Cronista Chabret de Sagunt. El concert s'emmarca dins de la programació de les festes patronals i està organitzat per l'Ajuntament de Sagunt. 
 
 
  
En primer lloc, la banda local 18M començarà animant la vetlada amb un repertori molt conegut a manera de tribut a diverses agrupacions mítiques del rock espanyol. Els temes que interpretaran són: “Ritmo del garaje”, “Mil calles”, “Carolina”, “Sabor de amor”, “Por la boca vive el pez”, “Rompeolas”, “Antes de que cuente diez”, “Entre dos tierras”, “Bajoqueta rock”, “Whisky barato”, “Chiquilla”, “No hay tregua” i “Agradecido”.

Posteriorment, després d'una breu pausa, serà el torn de “Los Secretos”, en gira amb “Algo prestado”. Cal destacar que interpretaran una selecció de temes que inclourà els seus grans èxits. Aquesta formació, fundada a Madrid, ha desenvolupat la seua carrera des dels anys vuitanta fins a l'actualitat. A més, se'ls ha relacionat amb la cèlebre “moguda madrilenya”. Al maig d'enguany Los Secretos van presentar el seu nou disc i la gira que ara els porta a Sagunt. El senzill suposa una nova etapa en la seua carrera, en la qual consoliden el seu so i pretenen donar-se a conèixer en el mercat llatinoamericà. 

Segons destaquen des de l'organització, es preveu l'assistència de més de 10.000 persones, també procedents de fora de la localitat. El cap de setmana passat Los Secretos van actuar a Madrid i van omplir l'aforament, per açò alguns dels seus fans aprofiten esta actuació a Sagunt per a gaudir de la seua música.