Manteniment presenta el projecte de millora de les voreres de Sants de la Pedra davant els veïns

El delegat de Manteniment, Pepe Gil, va exposar les diferents propostes per consensuar la millor opció en col·laboració amb els ciutadans


El regidor de Manteniment, Pepe Gil, amb l'alcalde Quico Fernández i la regidora de Presidència, Teresa García, va presentar ahir de vesprada en el Consell Agrari el projecte de millora de les voreres de l'avinguda Sants de la Pedra. Els ciutadans, especialment veïns de la zona, van escoltar les diferents propostes i van donar els seus punts de vista amb l'objectiu de poder optar per l'opció que més convinga a tots​.


 

La reforma afectarà el tram de l'avinguda que va des de l'encreuament amb el carrer José María Pemán fins al carrer de la Rosa. En esta zona el paviment està envellit, els arbres són invasius i generen molèsties a veïns i vianants i existeixen vorades que suposen barreres arquitectòniques, i per tant una accessibilitat deficient. 

Per solucionar estos problemes es plantegen opcions com substituir els arbres actuals per altres menys invasius, com tarongers; eliminar els escocells que sobrepassen l'altura de les voreres i renovar tot el paviment. Els veïns han pogut aportar les seues opinions sobre plantar o no arbres als dos costats del carrer, el sentit del trànsit o el sistema d'estacionament. D’estos dos últims factors també dependrà l'amplitud definitiva de les voreres. La idea és començar les obres després de les festes patronals​.
D'altra banda, s'estudia també una segona intervenció en el tram d'avinguda entre el carrer de la Rosa i la rotonda de l'avinguda del País Valencià, en la qual també és convenient actuar, encara que la seua situació no és tan deficient com la del tram anterior.