Més d'1.500 persones gaudiran de la Holi Fun dissabte que ve

La marxa, que tindrà lloc en la urbanització Nord del Palancia, està organitzada per l'empresa Factoria 7 amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i la Federació de Penyes de Sagunt
Imagen 1
 
Més d'1.500 persones s'han inscrit a la Holi Fun que inundarà de colors Sagunt dissabte que ve 25 de juny, a partir de les 19 hores, concretament es realitzarà en la urbanització Nord del Palancia de Sagunt i està dins de la programació de la celebració de Sant Joan. La marxa, en la qual col·labora l'Ajuntament de Sagunt, està organitzada per l'empresa Factoria 7 comptant amb les Federacions de Penyes de Sagunt i Port de Sagunt, les Falles i la Confraria de la Setmana Santa Saguntina. 
 
La “Holi Fun” no és una competició pròpiament dita sinó una marxa de cinc quilòmetres en la qual els participants passen per una sèrie de ponts en els quals es tiraran pols de colors. A la marxa hi haurà una festa associada amb Pascal Renolt, Dani Optima y Xisco Mañez. És una festa de quatre hores on també hi haurà Foodtruck perquè la gent sope i acabe la festa dins del recinte. A més, segons han explicat els organitzadors, de cada 14 euros, que costa la inscripció, es destinarà un euro a una fi social definida per l'Ajuntament de Sagunt i que servirà per a ajudar als Centres Ocupacionals de Socoltie i Sant Cistòfol. 

En l'Índia cada any es dóna la benvinguda a la primavera de manera molt especial: “Holi” és la festa dels colors i una de les festivitats més importants del país. No solament celebren el canvi de l'hivern a la primavera, sinó també, segons l'hinduisme, la victòria del ben sobre el mal – i ho fan amb molt color. Durant aquesta celebració, la gent es pinta i llança pólvores de colors anomenats Gulal.

Els interessats a participar encara poden inscriure's mitjançant la pàgina web www.holifun.es  en la qual es publiquen les dates i ciutats on tindran lloc les marxes amb preus i condicions. És obligatori emplenar les dades personals de cada participant en el moment de la compra ja que açò garantirà que cada participant estiga cobert pel segur de l'esdeveniment. D'altra banda, els xiquets de 8 anys i fins als 12 anys hauran de comprar l'entrada infantil i hauran d'anar acompanyats el dia de la marxa per un adult inscrit.