Més d'1.778 alumnes d'infantil i 4.236 de primària inicien el curs escolar en el municipi

Com a novetat d'aquest nou curs destaca l'aposta per part de la Conselleria d'Educació per l'educació infantil de primer cicle
 
El regidor delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, ha fet un balanç de l'inici del curs considerant que en línies generals ha començat amb normalitat en els centres d'educació infantil, primària i secundària del municipi. Concretament ahir van començar les classes més d'1.778 alumnes d'infantil i 4.236 de primària. Com a novetat d'aquest nou curs destaca l'aposta per part de la Conselleria d'Educació per l'educació infantil de primer cicle, amb la implantació de la nova aula per a xiquets de 2 a 3 anys en el col·legi Maestro Tarazona amb més de 60 sol·licituds i es consolida l'aula experimental que es va implantar de manera excepcional en el col·legi Vilamar.

José Manuel Tarazona ha destacat que “l'única incidència ha sigut l'entrada en el col·legi Vilamar que per les obres de condicionament dels banys a causa d'un intent de robatori i a problemes de subministrament aquest estiu es van acabar un dia abans de començar les classes”. Davant aquesta situació ha manifestat que “des de l'ajuntament, demanem disculpes pels problemes ocasionats, encara que no som els responsables”. 

A més, s'ha consolidat la ruta col·lectiva d'autobusos en els centres Vilamar, IES Camp de Morvedre, el CEIP María Jocasta, i l'IES Jorge Juan que pujaran a alumnes de 1º i 2º de l'ESO amb tres autobusos.

Per al nou curs, també s'han engegat dos nous cicles formatius. Concretament es tracta del cicle de “Animació en 3D, jocs i entorns interactius”, i del cicle de “Fabricació i muntatge”. Aquest últim és una FP bàsica de segona oportunitat per a millorar l'accés i augmentar les possibilitats tant de la població escolar de Sagunt i de la comarca, com d'aquelles persones que tinguen dificultats d'inserir-se en el mercat laboral. 

El regidor d'Educació també ha informat que la ràtio a 25 alumnes per classe ha tornat i des d'aquest mes de setembre comencen els menjadors escolars per a donar servei a la comunitat. D'altra banda, la Conselleria ha donat instruccions de la Xarxa de llibres als col·legis.