Més de 300 joves van participar en "la Festa Benvinguda IES"

Va ser una festa organitzada per la delegació de Joventut per a donar la benvinguda a tots els alumnes i alumnes dels centres de secundària del municipi
  
La festa de benvinguda als Instituts d'Ensenyament Secundari, organitzada per primera vegada per la Delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt i el seu equip de corresponsals, ha sigut un èxit perquè més de 300 alumnes i alumnes van participar en ella. El dissabte des de les 18 hores i fins a la mitjanit van gaudir al Casal Jove de diverses activitats i tallers que van servir per a donar la benvinguda d'una forma lúdica i instructiva a l'alumnat a un nou curs.

Per a açò es van organitzar activitats per a totes les edats a partir de 12 anys. Des de tallers de customització de roba i cuina, sala de videojocs, karaoke, jocs de taula, fins al plat fort dels concerts i que van acompanyar a la resta d'activitats.

Segons ha informat el regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, totes les activitats van comptar amb plena participació, igual que els concerts que van ser seguits per un centenar de persones. Aquest seguiment va ser possible gràcies a l'àmplia difusió que va fer el col·lectiu de corresponsals i l'èxit de participació va ser especialment amb els alumnes i alumnes nouvinguts als IES. Aquest resultat registrat en el primer any d'aquesta iniciativa ha portat a la regidoria a plantejar la seua continuïtat en el pròxim any.