Més de 500 membres celebraran el 3 de juny a Sagunt el Dia Mundial de la Creu Roja

La celebració del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja tindrà lloc en la Glorieta de Sagunt durant el matí del 3 de juny i a la vesprada està previst un acte de reconeixement al voluntariat
Imagen 1

El pròxim dissabte 3 de juny Sagunt acollirà la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja. Es tracta d'una cita a la qual està previst que assistisquen més de 500 voluntaris i voluntàries de la institució humanitària procedents de diferents punts de tota la província de València. Així ho han anunciat hui en una roda de premsa l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el president provincial de Creu Roja Espanyola a València, Rafael Gandia, i el delegat de Creu Roja Espanyola al Camp de Morvedre, Rafael González.
 
L'objectiu de la jornada, com explicaven Gandia i González, és que la població de Sagunt, i en general de la comarca del Camp de Morvedre, conega la labor de Creu Roja, però també que voluntaris de l'organització de tota la província coneguen la nostra ciutat. Per açò, hi haurà actuacions de diversa índole en el “terraet” de la Glorieta, parades, una exposició de mitjans Creu Roja, excursions per al voluntariat al Teatre Romà, el Castell i altres llocs emblemàtics de la ciutat i un acte de reconeixement als voluntaris en el Triangle Umbral.
 
Per a l'alcalde, que s'ha mostrat molt agraït perquè Creu Roja haja triat Sagunt per a este acte, “fa falta reconéixer en la nostra ciutat la gran labor que fa Creu Roja en el conjunt del món, així com eixa llarga tradició de 110 anys, que possiblement siga una dada que molta gent no conega. També és una magnífica oportunitat de ser un aparador perquè la gent de Creu Roja conega la nostra ciutat, la qual és solidària i dedica part del seu esforç econòmic i de la seua activitat a preocupar-se per la gent que està en pitjors situacions i sempre espere que esta col·laboració siga estreta”.
 
Finalment, Gandia ha volgut ressaltar la importància d'estes jornades assenyalant que són una oportunitat perquè la gent recorde que “Creu Roja és molt més que les intervencions que realitzem en emergències i catàstrofes, que és el que més es veu en televisió, també tenim una gran varietat de programes i projectes, sobretot en intervenció social i en formació”.