Més Que Murs arriba a la seua fi després de deu dies de grafiti, música rap, tallers i exhibicions

La segona edició del festival d'art urbà Més Que Murs deixa un balanç positiu per a la ciutat
El festival d’art urbà Més Que Murs, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, arriba a la seua fi després d'haver inundat la ciutat amb murals, tallers juvenils i infantils, música rap i exhibicions relacionades amb el món del grafiti durant deu dies.

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, fa un balanç positiu de la segona edició d'este festival i afirma que “estem molt satisfets amb el resultat del festival. Quant a l'exhibició, involucrem 40 grafiters perquè treballaren sobre els murs de l'Alucine i ha quedat molt bé, quant als grafitis pintats sobre murs del municipi, ja es poden veure els 4 murs que hem desenvolupat, els tallers infantils i juvenils també s'han completat i la veritat és que estem molt contents amb l'impacte que ha deixat el festival dins de la ciutat”.


Ja estan pràcticament finalitzats els grafitis de les avingudes 9 d'Octubre, Fausto Caruana i Corona d'Aragó, així com el de l'EPA. El cinqué mural, situat en l'avinguda Sants de la Pedra del nucli de Sagunt, es finalitzarà al llarg del mes de juny a causa d'alguns inconvenients sorgits durant la seua execució.