“Música al Port” arranca amb gran èxit de públic

Este dissabte continua la programació amb el “Poema sinfónico Sagunto”, que interpretarà la Banda Simfònica Lira Saguntina, a partir de les 23 hores
Imagen 1Imagen 2


El festival que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, “Música al Port”, va arrancar el dissabte amb èxit de públic. A l'actuació del musical de la Unión Musical Porteña, “La radio de mi casa” va assistir un gran nombre de persones que van omplir els jardins del Centre Cívic. Aquest dissabte continua la programació del cicle amb el “Poema sinfónico Sagunto” de Santiago Bru que interpretarà la Banda Simfònica Lira Saguntina a partir de les 23 hores. Entre els assistents es trobava l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, el regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, i els regidors, Pablo Abelleira i Josep Maria Gil. 
 
El regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, ha valorat molt positivament l'inici de “Música al Port”: “el primer espectacle va congregar a moltes persones que van passar una nit agradable amb el musical La radio de mi casa i eixe és l'objectiu que tenim, que la gent gaudisca de la programació cultural”. Tarazona també ha agraït “a la Unión Musical Porteña, a l'organització i a tots els participants pel gran treball realitzat amb este musical que també va comptar amb una excel·lent coreografia, vestuari i ambientació. Des de la delegació de Cultura creiem que és una aposta important donar participació a les associacions locals per a democratitzar la cultura i fer espectacles de qualitat”. Per a concloure, el regidor de Cultura ha animat al públic “a seguir gaudint dels espectacles programats i més concretament del pròxim, el Poema sinfónico que interpretarà la Banda Simfònica Lira Saguntina”.

La programació de “Música al Port” continuarà tots els dissabtes fins al 18 de juliol amb: la prova selectiva dels concursos de cante, guitarra i ball flamenc del 55º Festival Internacional Fundación Cante de las Minas, que tindrà lloc el 4 de juliol, a partir de les 22 hores; l'actuació de Stiff Group, Los Cobras, Clan i Cuerdas Vibrantes, l'11 de juliol, a partir de les 23 hores; i per a acabar, el 18 de juliol, a partir de les 23 hores, hi haurà nit d'òpera, dirigida per Francesc Gamón, amb Paloma Chiner & Eduardo Sandoval Orquestra “Jardí de Bohemis”.