Música al Port continua este dissabte amb el concert de la Banda simfònica Lira Saguntina

Este dissabte continua la programació amb el “Poema simfònic Sagunt”, a partir de les 23 hores
Imagen 2
El festival que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, “Música al Port”, continua, este dissabte 27 de juny, amb el “Poema simfònic Sagunt” que interpretarà la Banda Simfònica Lira Saguntina a partir de les 23 hores en els jardins del Centre Cívic (Antic Sanatori).
 
 
La Banda simfònica Lira Saguntina, dirigida per Rafael Doménech Pérez, interpretarà els temes: “Alpina Fanfare” de Franco Cesarini; “S. XIII (Historia de una conquista)” de Rafael Doménech Pérez; “Sagunto (Suite sinfónica)” de Bernardo Adam Ferrero; “El tambor de ganaderos” de R.Chapí; “Canción de la Paloma” (Barberillo de Lavapiés)” de Barberi; “Una noche en Granada” de Emilio Cebrián Ruíz; “Marinela (La canción del Olvido)” de J. Serrano; “Danzas fantásticas (III Tiempo. Orgia)” de Joaquín Turina; “El tango de la Menegilda (La Gran Via)” de Chueca y Valverde; “En un país de Fábula (La taberna del Puerto)” de Pablo Sarozabal.  L'actuació també comptarà amb la soprano *Mariam Torres Martínez i el ballet del Conservatori Superior de Dansa de València.
 
La programació de “Música al Port” continuarà tots els dissabtes fins al 18 de juliol amb: la prova selectiva dels concursos de cante, guitarra i ball flamenc del 55º Festival Internacional Fundació Cante de les Mines, que tindrà lloc el 4 de juliol, a partir de les 22 hores; l'actuació de Stiff Group, Els cobres, Clan i Cordes vibrants, l'11 de juliol , a partir de les 23 hores; i per a acabar, el 18 de juliol, a partir de les 23 hores, hi haurà nit d'òpera, dirigida per Francesc Gamón, amb Paloma Chiner & Eduardo Sandoval Orquestra “Jardi de Bohemis”.