Música en directe, cineclub, teatre i nova edició de Lluna Plena en la programació setmanal de Joventut

Segueix oberta la inscripció als tallers del Programa Argos per a millorar la seguretat online
Imagen 1Imagen 2

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt presenta les seues activitats per a este cap de setmana que, com sempre, es realitzen en els centres municipals de joventut i són gratuïtes. Esta setmana hi ha música en directe, un cineclub amb la pel•lícula “El Cazador”, el ja tradicional programa d'oci alternatiu “Lluna Plena” i teatre infantil a càrrec d’Abracadabrant Teatre, que presenta l'obra “Ramiro y el dragón”.
 
Les activitats comencen el divendres a les 17.30 hores en el Casal Jove, amb la representació de l'obra de teatre infantil “Ramiro y el dragón”, d'accés lliure fins a completar la sala i a càrrec de la companyia Abracadabrant Teatre. A continuació, a les 19 hores, i també en el Casal Jove, tindrà lloc el cineclub, amb la pel•lícula “El Caçador”. La pel•lícula explica la història de tres amics amants de la caça, i que treballen com a obrers en una fàbrica de fosa d'acer de Pennsylvania, que passen junts les últimes hores abans d'acomiadar-se per a anar a lluitar com a voluntaris a la guerra de Vietnam, un conflicte bèl•lic que els canviarà a tots la vida per sempre.
 
El dissabte, de 17 a 21 hores, una nova edició del programa d'oci alternatiu Lluna Plena arriba al Casal Jove amb activitats per a joves de 12 a 18 anys, amb tallers de doblatge, cuina mexicana, pallassos… i el primer campionat mundial de futbolí mixt. Paral•lelament al mateix lloc, a les 20 hores, també hi haurà música en directe amb el grup NO KREO, que tocarà temes hardcore, punk i metal.
 
Finalment, des de Joventut volen recordar que continua obert el termini d'inscripció als dos tallers del programa Argos, de seguretat online per a les famílies. El primer taller, “Mesura la teua vulnerabilitat: configura el teu mòbil de forma segura”, tindrà lloc este dissabte dia 18 de 18 a 20 hores. Està dirigit a pares i mares amb fills d'entre 11 i 16 anys i les inscripcions poden realitzar-se fins al 16 de febrer.
 
El segon taller, “Xarxes i privacitat: la lletra xicoteta…”, dirigit al mateix públic, es realitzarà el dissabte 25 de febrer de 18 a 20 hores, i la inscripció està oberta fins al 23 de febrer.
 
Tots dos tallers estan impartits per Jorge Bono i les places estan limitades a 15 adults i 15 menors en cada taller. Per a inscriure's o obtenir més informació, cal contactar amb el Casal Jove (C/ Vent de marinada s/n. Telf.: 96 268 34 39).