“Només són dones” l'última obra de teatre de Sagunt a Escena 2016

L'obra es podrà gaudir el dissabte, 3 de setembre, a partir de les 22.30 hores
Imagen 1
El teatre Romà de Sagunt oferirà una nova obra de teatre dins de la programació de Sagunt a Escena 2016. Concretament es tracta de l'obra “Només són dones” que es podrà gaudir dissabte que ve, 3 de setembre, a partir de les 22.30 hores.

Es tracta d'una obra de Carmen Domingo, dirigida per Carme Portaceli, amb coreografia de Sol Picó i la interpretació de Miriam Iscla, Xaro Campo i Carme Conesa.

“Només són dones” és una obra que parla de les dones durant la Guerra Civil. Cinc dones que viuen la terrible guerra feixista i les seues seqüeles. Realitat i fantasia juntes fent ficció d'algunes històries que van succeir en la vida real, segons destaquen.
Est és un espectacle multidisciplinari on intervenen la dansa, la música i la interpretació. L'espectacle planteja una sola veu de la mà de tres dones de tres disciplines diferents.

El preu de les entrades és de 20, 18 i 15 euros i es podran adquirir en la taquilla oficial del festival situada en l'Ajuntament de Sagunt, oberta de 18 a 21 hores, o per internet en www.entradas.com .