Nou minut de silenci de la Corporació Municipal per una víctima més de violència masclista

iTan sols dos dies després de l’última vegada, l’Ajuntament de Sagunt convoca un minut de silenci per l’assassinat d’una dona en la localitat barcelonina de Súria a les mans del seu marit

Polítics i funcionaris han tornat a guardar este matí un minut de silenci, a les portes de l’Ajuntament de Sagunt i la Tinença d’Alcaldia del Port del Sagunt, en señal de condemna i repulsa per un nou assassinat a una dona en la localitat barcelonina de Súria, tan sols dos dies després de l'assassinat d'altra dona a Toledo.

La víctima, de 79 anys, va ser apunyalada ahir pel seu marit, de 82. Amb este cas ja són 8 les dones assassinades a les mans de les seues parelles o exparelles a Espanya en el que va d'any.

La regidora d'Igualtat, María Giménez, ha assegurat que “mostrarem el nostre més absolut rebuig a cada assassinat generat per la violència masclista. Ja n'hi ha prou”.

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades