Nova programació d'oci alternatiu Lluna Plena

Dissabte que ve 4 de març tindrà lloc una nova programació d'oci alternatiu per a joves de 12 a 18 anys
El pròxim dissabte, 4 de març, tindrà lloc una nova programació d'oci alternatiu Lluna Plena, dedicat als joves de 12 a 18 anys. L'horari serà de 17 a 21 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt.
 
Durant la vesprada del dissabte els i les joves podran gaudir d'una gran varietat d'activitats per a tots els gustos i edats. Entre els tallers, podran gaudir de manualitats amb materials reciclats, d'un taller de cuina especialitzada en menjar xinés, aprendre defensa personal gràcies al grup convidat Club de Lluita Camp de Morvedre i un taller de fotografia i retoc fotogràfic per als interessats en este àmbit.

Des de la regidoria de Joventut s'ha preparat una semifinal de futbolí mixt per a fomentar la igualtat en els espais d'oci. A més de tot açò, els joves podran gaudir dels jocs de taula como futbolí, ping pong, billar, air hockey, ballar amb Just Dance o cantar en el karaoke del casal per a amenitzar les esperes.
 
La informació i la inscripció a estes activitats es poden fer de manera online en la pàgina http://llunaplena.saguntjove.es/ i en el Facebook ‘Corresponsales IES Casal Jove’ o en Instagram @Jovesagunt.