Novembre Negre finalitza amb gran èxit

Dissabte que ve 26 se celebrarà el Lliurament de Premis i la Clausura de les jornades en el Casal Jove del Port de Sagunt
Imagen 1
La regidoria de Joventut i l'Associació Cultural Philip & Sam clausuren les jornades de Novembre Negre, promogudes durant aquest mes. Dissabte que ve 26 a les 19 hores es procedirà al lliurament de premis del concurs de curtmetratges, tant del jurat com del públic, i del concurs de microrrelats dels IES de Sagunt. L'acte tindrà lloc en el Casal Jove del Port de Sagunt. 

El guanyador del Festival de Curtmetratges Novembre Negre ha sigut A l´Ombra de la Muntanya de Neith Sentis Vizcaíno. El jurat, a més, ha seleccionat altres cinc curtmetratges finalistes per al Premi del Públic. Aquest premi ho atorgarà el públic assistent a la passada prèvia de la Gala de lliurament de Premis. Els candidats són: Como yo te amo de Fernando García-Ruiz; Risky Game de Stefan Plepp i Christine Kabisch; Cambio de Daniel Romero; Valencia Violenta de Rodrigo García Sebastià i Culpable de Matías García.

El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha assenyalat la seua satisfacció “amb la repercussió que està tenint el festival i la importància que va adquirint, fins i tot a nivell internacional. Hem passat de tenir 15 curts l'any passat a quasi un centenar de treballs, multiplicant per sis les obres que ens han arribat pel que fa a 2015”. Des de la regidoria confien que el festival “vaja creixent i que el Novembre Negre de Sagunt siga un aparador perquè els joves realitzadors, locals o no, puguen difondre els seus treballs ací i els servisca de trampolí en el món del cinema”.