Obert el termini de subvencions pel foment de la igualtat i contra la violència de gènere

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt va aprovar destinar 12.000 euros a estes iniciatives
Imagen 1

El termini de presentació de sol·licituds per a subvencions destinades a iniciatives que fomenten la igualtat i la prevenció de la violència de gènere s'ha obert hui. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt va aprovar destinar 12.000 euros a recolzar la labor de les associacions de dones que treballen per la igualtat de gènere en el municipi, oferint ajudes econòmiques als seus programes i activitats.

 

També es pretén donar suport a altre tipus d'associacions que no són exclusivament de dones, però presenten projectes que fomenten la igualtat entre dones i homes i lluiten contra la violència masclista.

 

La regidora d'Igualtat, María Giménez, ha recordat que el passat any es van beneficiar d’esta convocatòria un total de set entitats que treballen en diverses àrees com la sensibilització i coeducació, formació, o la prevenció de la violència de gènere, i ha incidit en la necessitat de “seguir treballant des de tots els fronts per la igualtat real i efectiva i per l'eliminació de totes les barreres que limiten la participació i la llibertat de les dones”.

 

Per aconseguir-ho considera imprescindible la col·laboració amb el teixit associatiu i amb el moviment feminista de Sagunt, el treball del qual serveix de complement i reforç a les activitats i programes que impulsa l'administració municipal, a través de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament.

 

La convocatòria ha sigut publicada el 3 de maig en el BOP, per la qual cosa les entitats interessades en sol·licitar una subvenció poden fer-ho fins al 31 de maig de 2017. Per sol·licitar la subvenció es pot consultar l'ordenança que regula la convocatòria en la pàgina web municipal www.sagunto.es, en l'apartat de subvencions, on trobaran la sol·licitud i els requisits a aportar.

 

La resolució es publicarà en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sagunt.