Participació Ciutadana exposa en la seua web totes les propostes rebudes per al Passeig Marítim

Des de la delegació, asseguren que la consulta ciutadana “Pluja d'idees” marca una línia a seguir per a altres projectes de la ciutat

La delegació de Participació Ciutadana exposa en la seua web totes les propostes rebudes sobre la remodelació del Passeig Marítim de Port de Sagunt. La consulta ciutadana “Pluja d'idees”, es va dur a terme durant els mesos de novembre i desembre.

La consulta, realitzada per les regidories de Participació Ciutadana i Urbanisme, pretenia incorporar les preferències i els gustos de la ciutadania per al projecte, que s'efectuarà en dues fases durant 2017.

El regidor de Participació Ciutadana i d’Urbanisme, Pablo Abelleira, assegura que ha sigut El regidor de Participació Ciutadana i d’Urbanisme, Pablo Abelleira, assegura que ha sigut “una gran experiència i una gran oportunitat poder incorporar la intel·ligència col·lectiva en un projecte que, encara que humil en aportació econòmica, és gran en objectius i pot marcar la línia a seguir en els diferents projectes que es realitzen en la nostra ciutat".

Des de la delegació de Participació Ciutadana, estan treballant fórmules per a millorar el procés i fer consultes més participatives. “Vull donar les gràcies a totes les persones que ens han enviat les seues idees i felicitar-les per la seua implicació en este procés, totes són benvingudes”, afirma el regidor. afirma el regidor. “Especialment, em quede amb la idea d'un veí del Port que ens proposa la realització d'un concurs internacional de jardins en la zona", afig Abelleira.

Els resultats de la consulta ciutadana "Pluja d'idees" sobre la remodelació de diferents espais del Passeig Marítim del Port de Sagunt es troben a disposició de la ciutadania en la web www.participasagunto.es