Participació Ciutadana inicia el primer de cinc tallers per al diagnòstic de les necessitats de millora dels serveis socials

El taller forma part del pla de Participació Ciutadana al que l'Ajuntament de Sagunt ha destinat 21.000 euros
El pròxim dissabte 21 de novembre es celebrarà el primer dels cinc tallers oferits des de l’àrea de participació ciutadana de l’Ajuntament de Sagunt i dinamitzat per l’estudi La Dula. Eines participatives. Aquest primer taller tindrà lloc de 10:30 a 12:30 al Centre Cultural Mario Monreal i es convida a participar a tot el veïnat de la zona Nord Palància i de les diferents àrees periurbanes del terme.
 
L’objectiu que s’atendrà amb els diferents tallers serà conèixer les necessitats socials del municipi, tot i convidant a la ciutadania a participar. D’aquesta manera es realitzarà un diagnòstic participat en cinc zones del terme municipal saguntí els darrers caps de setmana de novembre i els primers de desembre.
 
Per tal de difondre aquesta experiència col·lectiva, es compta amb el recolzament de la Comissió de Seguiment, conformada expressament per a aquest procés i on s’inclouen diferents representants del teixit associatiu, personal tècnic i diversos col·lectius de referència.
 
L'Ajuntament de Sagunt ha engegat un pla estratègic de Participació Ciutadana en el nostre municipi amb l'objectiu d'elaborar un diagnòstic adequat a unes necessitats ciutadanes concretes, per a açò, es van a posar a la disposició dels veïns una sèrie de mecanismes perquè participen més directament en el model democràtic. La intenció final és mobilitzar a la ciutadania per a arribar en un futur a elaborar uns pressupostos participatius que són una eina de gestió de la ciutat, mitjançant la qual els ciutadans pot proposar i decidir sobre la destinació de part dels recursos municipals. El pressupost destinat a aquest projecte serà de 21.000 euros.