Presentació del programa d’actes i cartell guanyador del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

S'acosta el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt s'estan ultimant els actes que formaran part del programa municipal per a commemorar aquesta data

 

 

El dilluns 7 de novembre a les 12:00, en les dependències municipals de l'Àrea d'Igualtat, tindrà lloc la presentació del programa i el lliurament del premi al cartell guanyador del Concurs de cartells del 25 de novembre. El jurat, reunit el dia 24 d'octubre, va triar com a cartell guanyador el presentat per Carla Herranz Calero, que rebrà un premi en metàl·lic de 500 euros.

 
Des de la Delegació d'Igualtat també informen de la reunió que va mantenir el Gabinet de Coordinació contra la Violència de Gènere fa uns dies, en els quals a part de la Regidora de l'Àrea, Maria Giménez i el personal tècnic, també van estar presents els departaments de Serveis Socials Municipals, Centres de Salut, Hospital, Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, i destacar l'assistència de la Unitat de Coordinació Contra la Violència Sobre la Dona de la Delegació del Govern. En aquesta reunió es va explicar el Protocol de Col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat signat recentment a Sagunt i es va donar informació de la situació dels casos de violència de gènere en el municipi.

 

 

En paraules de Maria Giménez, Regidora de l'Àrea d'Igualtat: “És des de l'ajuntament, des d'on tenim l'obligació i el deure de desenvolupar les polítiques d'igualtat, incidint molt especialment en la gent jove, facilitant el seu apoderament i la seua capacitat de resposta davant situacions de desigualtats i de violència. És per açò, que des de l'Àrea d'Igualtat es duu a terme un programa de coeducació i prevenció de la violència de gènere dirigit als centres educatius, tant en primària com en secundària, que ja hem començat a desenvolupar.