Prop de 2.000 xiquets clausuren les Escoles d'Iniciació Esportiva que organitza l'Ajuntament de Sagunt

A la clausura van assistir l'alcalde i les delegades d'Esport i Ensenyament en funcions
Imagen 1Imagen 2


 Prop de 2.000 xiquets i xiquetes del municipi van participar el passat, divendres 29 de maig, en la festa de clausura del curs 2014-2015 de les Escoles d'Iniciació Esportiva, organitzada pel departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, i que va tenir lloc en el poliesportiu municipal de internúclis.
 


L'alcalde en funcions, Sergio Muniesa, i les regidores d'Esports i Ensenyament en funcions, Tania Ortiz i Maribel Sáez, van assistir a aquest acte de clausura, en el qual els xiquets i xiquetes van participar en una gymkhana que consistia a recórrer els diferents llocs i completar les proves de cada disciplina esportiva amb l'objectiu d'aconseguir un obsequi final. 
 
En aquesta festa de l'esport per als més xicotets van participar tant els xiquets i xiquetes que durant el curs han format part de les escoles com altres xiquets i xiquetes de la població (d'entre 6 i 16 anys).
  L'Ajuntament de Sagunt patrocina cada any el desenvolupament de les Escoles d'Iniciació Esportiva, organitzades per clubs esportius del municipi, una iniciativa que té per objectiu el foment i la promoció de l'esport en edat escolar, fent ús dels centres escolars i de les instal·lacions esportives municipals durant l'horari extraescolar. Aquesta última edició ha comptat amb la participació de 2.207 menors, matriculats en les 17 escoles esportives diferents que s'ofereixen actualment. Entre les disciplines oferides es troben els escacs, atletisme, handbol, tennis, lluita, gimnàstica rítmica, judo, tennis de taula, voleibol, futbol sala i bàsquet.