Prop de 2.000 xiquets i xiquetes participaran en la festa de clausura de les Escoles d'Iniciació Esportiva

El polideportiu municipal d'Internuclis acollirà aquesta vesprada les activitats organitzades pel departament d' Esports de l'Ajuntament de Sagunt en motiu del final del curs 2014-2015
 
Prop de 2.000 xiquets i xiquetes del municipi participaran avui, divendres 29 de maig, a partir de les 17.45 hores, a la festa de cloenda del curs 2014-2015 de les Escoles d'Iniciació Esportiva, organitzada pel departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt , i que tindrà lloc al poliesportiu municipal de internuclis. Es tracta de la festa de l'esport per als més xicotets i és una jornada de portes obertes en la qual poden participar tant els xiquets i xiquetes que durant el curs han format part de les escoles com per a qualsevol altre xiquets de la població ( entre 6 i 16 anys).
 
L'alcalde en funcions, Sergio Muniesa, i les regidores d'Esports i Ensenyament en funcions, Tania Ortiz i Maribel Sáez, assistiran a aquest acte de cloenda, en el qual els xiquetes participaran en una gimcana que consisteix a recórrer els diferents llocs i completar les proves de cada disciplina esportiva amb l'objectiu d'aconseguir un obsequi final.
 
La regidora delegada en funcions, Tania Ortiz, ha explicat que "la delegació d'Esports organitza tots els anys les Escoles d'Iniciació Esportiva amb la finalitat que els xiquets es formen en els valors de l'esport, i l'esperit d'equip. En aquesta edició, han participat en les nostres escoles esportives més de 2.000 alumnes, això és una mostra de la bona acceptació que tenen aquestes escoles, gràcies a les quals cada vegada més xiquets descobreixen els valors de l'esport, alhora que aprenen la seua pràctica i les seues tècniques ".
 
A partir de les 17.45 hores fins a les 18.15 hores tots els participants podran recollir en les postes seua targeta de participació per aconseguir una bossa-motxilla de regal.
 
L'Ajuntament de Sagunt patrocina cada any el desenvolupament de les Escoles d'Iniciació Esportiva, organitzades per clubs esportius del municipi, una iniciativa que té per objectiu el foment i la promoció de l'esport en edat escolar, fent ús dels centres escolars i de les instal·lacions esportives municipals durant l'horari extraescolar. Aquesta última edició ha comptat amb la participació de 2.207 menors, matriculats en les 17 escoles esportives diferents que s'ofereixen actualment. Entre les disciplines ofertades es troben els escacs, atletisme, handbol, tennis, lluita, gimnàstica rítmica, judo, tennis de taula, voleibol, futbol sala i bàsquet. Els clubs que hi participen són: Escacs morvedre, Club atletisme morvedre, Bàsquet port, Bàsquet port femení, Bàsquet morvedre, Handbol Morvedre, Handbol Port (Fetibería), Club Gimnàstica Sagunt, Club Ritmica morvdre, Club de lluita Morvedre, Club Voleibol Stella maris , Club futbol sala Morvedre, Club Judo Sidhocan, Club Triatló morvedre., Club Tennis morvedre, Club tennis de taula aprenents, Club tennis de taula rebot.