Quico Fernández: “La política d’infraestructures del Govern Central és una burla als valencians i valencianes”

L’alcalde de Sagunt ha manifestat que la visita del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a Castelló és una presa de pel i el convida a quedar-se a Madrid i no mentir els valencians i valencianes
Imagen 1
La visita del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a Castelló dilluns passat, és una burla als valencians i valencianes, segons ha manifestat l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, que també ha declarat que amb esta visita “intenta enganyar-nos perquè dóna a entendre que s’estan fent inversions en el corredor Mediterrani i no és així”. El tram de vies que de la Serna va vindre a presentar, el qual uneix Tarragona amb Castelló, és, en paraules de l’alcalde, un tram que no està en funcionament i no té res a vore amb les obres d’alta velocitat que s’estan fent a la resta d’Espanya, sinó que és una infraestructura de segona o tercera categoria i que, a més, acaba en la capital de la Plana Alta.
 
Fernández, que també va assistir a l’acte de presentació junt a la consellera d’Obres Públiques, Maria José Salvador, entre d’altres, considera que la visita del ministre és una presa de pel i demostra que la política del Govern Central margina els valencians i valencianes. A més li recorda que el corredor Mediterrani, com el seu nom indica, “és un traçat de vies d’altes prestacions que transcorre pel Mediterrani, no per Madrid” en referència al tuit que el ministre va publicar després d’esta visita a Castelló. Fernández recalca que la major part de les inversions estan fent-se a Madrid i deixen marginada a València, situació “absolutament inadmissible que farem saber el ministeri quantes vegades calga”. Finalitza dient al ministre que “per a vindre a fer el que ha fet i burlar-se de nosaltres millor que es quede a Madrid “.
 
 
Acte reivindicatiu del corredor Mediterrani-Cantàbric
 
A més, recorda que sobre el corredor Mediterrani-Cantàbric no hi ha cap novetat i afegeix que el pròxim dissabte 1 d'abril acompanyarà els veïns de Terol en un acte reivindicatiu en l'estació de Sagunt per a reclamar este eix ferroviari. Por això fa una crida a totes les entitats que vulguen sumar-se i mostrar el seu suport a este acte reivindicatiu d'una infraestructura “imprescindible per a la competitivitat de la nostra economia i el futur dels valencians i valencianes”.