Recepció a l'Ajuntament de Sagunt a estudiants d'intercanvi de Millau

Un total de 23 estudiants de Millau passen uns dies a Sagunt i València coneixent la cultura i el patrimoni d’ambdós ciutats.

Estudiants del College Marcel Aymard de Millau (França) visiten estos dies Sagunt en un projecte d'intercanvi. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor d'Educació, Josep Manuel Tarazona, han rebut 23 estudiants que han visitat hui Sagunt. El regidor de l'equip de govern Quico Fernández també ha participat en la recepció i està acompanyant com a guia els alumnes de Millau, durant la seua visita al nostre municipi.

Les autoritats locals han explicat als estudiants francesos part de la història de Sagunt, així com el vincle que la unix a la ciutat de Millau, amb la qual està agermanada.

Els alumnes, que cursen l'equivalent a 3r d'ESO, ja han visitat el centre històric de València, així com el Museu Faller i l'Oceanogràfic, on van poder gaudir de l'habitual espectacle de dofins. A Sagunt, visitaran el Castell i el Teatre Romà, i gaudiran de la platja. També visitaran en els pròxims dies l'Albufera, abans de tornar a Millau el divendres 31 de març.