Representants del Consell de la Infància participen en una trobada a Millau amb joves d'altres municipis

En la trobada, a més de Sagunt, participen joves de Senegal, Alemanya, Regne Unit, Bòsnia i Portugal


Setze membres del Consell de la Infància de Sagunt, juntament amb diversos jòvens del grup de treball HR Jove, d'edats compreses entre 10 i 13 anys, han viatjat fins a la ciutat francesa de Millau per a participar en la Trobada de Ciutats Agermanades amb Millau.


En la trobada participen, a més de Sagunt, amb qui manté llaços des de 2006, jòvens de Senegal, Alemanya, Regne Unit, Bòsnia i Portugal, els altres països en els quals la localitat francesa té alguna ciutat agermanada. Juntament amb els setze adolescents de Sagunt han viatjat dos monitors de temps lliure, un responsable, un professor i un tècnic municipal de la regidoria de Joventut. A l'expedició s'unirà, demà dimecres, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, qui participa en diversos actes d'agermanament entre Sagunt i Millau.


Les activitats de la trobada, que van començar el dilluns 10 de juliol, es prolongaran fins al divendres 14 de juliol, i consten de múltiples jocs comunitaris per a xiquets i adolescents, així com diferents activitats com visites als principals llocs d'interés de la regió francesa. Així mateix, també participaran en les activitats commemoratives del 14 de juliol, Festa Nacional de França.


El Consell de la Infància és l'òrgan encarregat de marcar les línies i criteris en les polítiques de joventut i infància del Consistori. Este consell està format per representants dels centres educatius de Sagunt i té com a objectiu portar la veu de la infància, mitjançant propostes i suggeriments, a les decisions municipals.​